Om Fritidsbilen

Fritidsbilen är ett rikstäckande försäljnings- och förmedlingskoncept. Med fritidsbilar menas i huvudsak husbilar, men även sportbilar och entusiastbilar stämmer in på benämningen. VD för bolaget och kedjan är Fredrik Knutsson. Fredrik är utbildad i strategisk kommunikation och har en gedigen erfarenhet från försäljning. De senaste åren har han jobbat som försäljningschef på ett rikstäckande säkerhetsföretag.

Vårt koncept bygger på säker och trygg förmedling av begagnade fritidsbilar. Men inte vilken förmedling som helst, vi vill bli den tryggaste partnern på den svenska fritidsbilsmarknaden och det självklara valet när du ska köpa begagnad fritidsbil. Vi tror att vägen dit går genom att ha tydliga varudeklarationer, avtal och vara öppen mot våra kunder – i alla avseenden. Våra säljare är utbildade experter på husbilar med stor erfarenhet av marknaden. Det tror vi du kommer uppskatta. Vårt enda jobb är att förmedla och sälja våra kunders begagnade fritidsbilar. Eftersom vi inte har ett eget lager med fordon kommer vi lägga all tid på att sälja just ditt fordon och ge fantastisk service till köpare.

Vi har flera starka samarbetspartners, bland annat är den rikstäckande servicekedjan MECA vår auktoriserade eftermarknadspartner. Det borgar för en trygg och säker affär om du väljer oss.

Utöver trygghet och starka partners, konkurrerar vi med låga omkostnader och förmedlingsavgifter. Vi kommer också att jobba offensivt med marknadsföring för att skapa lyckade affärer. 

Det viktigaste av allt är att vi jobbar med din frihet och din fritid. Din husbil, vår viktigaste affär!

Välkommen till Fritidsbilen!