En säker affär när du köper hos oss

När du köper ett fordon av oss vet du vad du köper. Innan ett fordon läggs ut till försäljning har vi testat det på ett antal punkter, inte bara ur trafiksäkerhetssynpunkt utan också ur funktionssynpunkt. I en husbil finns många funktioner som är viktiga för att din tid med fordonet ska vara så angenäm som möjligt. Därför genomför vi en av marknadens mest omfattande varudeklarationer. För att du ska känna dig extra säker gör vi inte varudeklarationen själva, utan vi anlitar experter på fristående ackrediterade företag.

Så här testar vi
Varudeklarationen genomförs under två timmar av experter på husbilar, förutom en vanlig besiktning ur trafiksäkerhetssynpunkt, genomförs funktionstester som är speciellt anpassade för husbilar. Bland annat testas gasolsystemet, bodelens batteri, markis, samtliga luckor, lås och dörrar, belysning, värmesystem, spis/ugn/mikro, kyl/frys, vatten/avlopp, fukttester och 12V/230V elsystem. Varudeklarationen ligger sedan till grund för värdering och garanti. Vi vill att du som köpare ska känna dig trygg med vad du köper!

Intresseanmälan och kontakt
När du har hittat ett fordon du är intresserad av, fyll i en intresseanmälan via vår webbplats eller ring oss. Våra duktiga säljare tar hand om dig och tillsammans går ni igenom fordonet och era behov.

Finansiering
Genom vårt finansbolag får du ett konkurrenskraftigt förslag på finansiering. Du kan självklart ordna finansiering själv om du så önskar.

Köp
Vi tecknar ett köpekontrakt där det tydligt framgår vad du köper, finansiering, garantier, eventuell extra utrustning du vill att vi monterar mm. Likvid för fordonet förs över till vårt klientmedelskonto. Som förmedlare är vi skyldiga att ha klienternas medel åtskilda från våra egna medel. Med hjälp av ett klientmedelskonto avskiljer vi dina pengar från våra egna medel. Säkert och enligt svensk lag.

Fordonsadministration
Vi tar hand om all administration såsom ägarbyte, försäkring om du vill teckna den via oss, vi aktiverar fordonets 12 månaders garanti mm.

Genomgång av fordonet och leverans
Vid leverans får du en genomgång där vi visar hur de olika funktionerna fungerar. Du får med dig dokumentation över köpet och vi önskar dig lycka till med ditt nya fordon.

Reklamation
Om det uppstår problem så kontaktar du i första hand någon av våra auktoriserade service verkstäder. Då vi har ett exklusivt avtal med servicekedjan MECA så ska hjälp aldrig vara långt borta.