Knaus husvagnar till salu – Tips på återförsäljare

Det finns många återförsäljare av Knaus husvagnar. Och det är inte alls konstigt! Knaus erbjuder ett brett utbud av husvagnar av hög kvalitet. Med en exklusiv komfort, många finurliga lösningar och en tilltalande design passar Knaus alla som älskar friheten som kommer med en husvagn. Hos återförsäljare av Knaus finns husvagnar till salu, både nya och begagnade.

Knaus husvagn – 4 återförsäljare

Vill du köpa en husvagn från Knaus finns flera återförsäljare att välja mellan. Här presenterar vi fyra återförsäljare till Knaus husvagnar. Letar du efter en husvagn, ny eller begagnad, är det en bra idé att först kolla vad Fri-Bo, Husvagnsreserven, Sehammars och LW Husvagnar erbjuder.

Fri-Bo

En husvagn från Knaus passar en bred målgrupp. Letar du efter en återförsäljare av en Knaus husvagn ska du inte missa Fri-Bo. De har lång erfarenhet och stor kunskap av husvagnsförsäljning. Fri-Bo sålde sin första Knaus till en nöjd kund 1996 och sedan dess har försäljningen rullat på. Idag är Fri-Bo en av landets största försäljare av Knaus-husvagnar. Fri-Bo hittar du i Sollebrun. Här kan du köpa en ny eller begagnad husvagn, men de har också en verkstad för service och reparationer samt en butik som erbjuder tillbehör till husvagnssemestern.

Kom till Fri-bo.com

Husvagnsreserven

Bor du i södra Sverige och letar efter en husvagn från Knaus ska du åka till Kristianstad och Husvagnsreserven. Familjeföretaget erbjuder både nya och begagnade husvagnar i olika prisklasser och storlekar. Med sitt stora intresse och sin gedigna kunskap om allt som har med husvagnar att göra kan du känna dig trygg och hitta en husvagn som passar dig perfekt. Husvagnsreserven erbjuder också service och reparation av husvagnar. Passa också på att besöka deras tillbehörsbutik när du är i Kristianstad. Där finns allt du behöver till din husvagn.

Kom till Husvagnsreservern.se

Sehammars

Sehammars är ett småländskt familjeföretag med butik och verkstad i Kalmar. Här kan du hitta husvagnar från Knaus av flera olika modeller, både nya och begagnade. Husvagnarna finns i olika prisklasser för att du enkelt och snabbt ska hitta en husvagn som passar dig och din familj. I Sehammars verkstad kan du boka service på din husvagn. De har också specialutbildad personal för reparationer av husvagnar. De lagar allt från värmesystem till plåtskador och fuktskador. I butiken finns ett brett utbud av campingtillbehör och reservdelar.

Kom till Sehammars.se

LW Husvagnar

Leif Wirén grundade LW Husvagnar 1994. Sedan dess har det hänt mycket. Företaget har vuxit och idag hittar du deras utställningshall i Smedjebacken några mil utanför Ludvika. Här presenteras både nya och begagnade husvagnar från Knaus. I LW Husvagnars välsorterade tillbehörsbutik kan du hitta allt du behöver för att din husvagnssemester ska fungera så smidigt som möjligt. Har du inte möjlighet att besöka butiken kan du istället handla från deras webbshop. Behöver du lämna in din husvagn på service eller för en reparation är du välkommen att kontakta företagets verkstad.

Kom till Lwhusvagnar.se

Knaus husvagn modeller – 4 exempel

Den tyska tillverkaren Knaus ställer höga krav på material, design och funktion när de tillverkar sina husvagnar. Husvagnarna finns i flera olika storlekar och prisklasser. Här nedan presenterar vi fyra Knaus husvagn-modeller. Vilken Knaus husvagn passar dig och din familj bäst?

Scandinavian Selection

När du söker en husvagn som klarar alla årstider är en Knaus Scandinavian Selection ett utmärkt alternativ. Husvagnen är speciellt anpassad efter vårt nordeuropeiska klimat. Scandinavian Selection har en exklusiv design med en mycket genomtänkt och smart planlösning. Här kommer du att få en förstklassig komfort oavsett när på året du åker eller vart du åker.

Südwind

Knaus Südwind är en riktig husvagnsklassiker. Modellserien lanserades redan 1962, men sedan dess har det så klart hänt en hel del med husvagnen. Idag är Südwind en modern husvagn med snygg design och innovativ teknik. Husvagnen har en stilren inredning, ett välutrustat kök och i sovavdelningen kommer du att få en god natts sömn.

Sport E.Power Selection

Knaus Sport är en husvagnsmodell som erbjuder ett bekvämt boende. Husvagnen har en snygg interiör med generösa utrymmen och mycket goda förvaringsmöjligheter. Vad betyder då Knaus EPower? Jo, vissa Sportmodeller kan du få som gasolfria husvagnar. Eldrift har ersatt gasolflaskorna. Fördelarna är att husvagnen får en ökad säkerhet samt en lägre vikt och större förvaringsutrymmen.

Azur

Knaus Azur är en mycket populär husvagnsmodell som nu finns i en uppdaterad modell med en modern design, både utvändigt och invändigt. Husvagnen är tillverkad av kvalitetsmaterial och har många genomtänkta och funktionella lösningar som gör husvagnslivet enkelt, smidigt och roligt. Praktiska förvaringsfack och hyllor ger husvagnen en härlig rymd.

Knaus husvagn – Pris

Knaus husvagn ligger på cirka 200 000–600 000 kronor i pris. Kostnaden kan dock bli högre beroende på modellval. Hos återförsäljare till Knaus husvagnar finns också möjligheten att köpa begagnade husvagnar till bra priser.

Vanliga frågor och svar

Här nedan hittar du svar på några vanliga frågor om husvagnar från Knaus. Välkommen att läsa mer och upptäcka Knaus många högkvalitativa husvagnsmodeller. Om du inte hittar svar på din fråga är du välkommen att kontakta oss via formuläret på kontaktsidan.

Är Knaus en bra husvagn?

På frågan om Knaus är en bra husvagn är svaret helt enkelt: Ja! Knaus erbjuder flera olika husvagnsmodeller av hög kvalitet med modern design och många innovativa detaljer. Många som en gång har ägt en husvagn från Knaus kan inte tänka sig att prova ett annat märke. En husvagn från Knaus ger frihet och många härliga semesterturer.

Har Knaus husvagn bra kvalitet?

En Knaus husvagn håller hög kvalitet. Husvagnstillverkarens långa erfarenhet i branschen har resulterat i husvagnsmodeller med höga krav på allt från material och funktion till form och design. Husvagnarna är innovativa och moderna och har många smarta detaljer som gör upplevelsen helt fantastisk. Så fort du kommer hem vill du börja planera nästa husvagnstur!

Finns Knaus husvagn med barnkammare?

En husvagn med en barnkammare har en egen avdelning där barnen kan sova. Ofta är utrymmet inrett med en våningssäng. En Knaus husvagn med barnkammare finns i flera olika modeller. Perfekt för dig som ska åka på husvagnssemester med små barn! Vissa husvagnsmodeller kan också fås med ett kök som har en stor kyl och frys och till och med en större ugn.