Köpa Adria husvagn

Adria är en ledande aktör av husvagnar på den svenska marknaden. Satsar du på en Adria får du en högkvalitativ och stabil husvagn med en optimal planlösning och noga genomtänkta detaljer för en hög komfort och en god säkerhet. Att köpa en Adria husvagn kan helt enkelt bli din bästa investering om du är redo för frihet och lite äventyr!

Tips på återförsäljare – Adria husvagnar

Det finns flera professionella återförsäljare av Adria husvagnar. Här tipsar vi om fyra återförsäljare som erbjuder nya och begagnade husvagnar till bra priser. Perfekt när du är på jakt efter en husvagn eller när du vill få inspiration till husvagnslivet.

Fri-bo

Fri-Bo är stolta återförsäljare av Adria husvagnar, både nya och begagnade. Deär ett familjeägt företag i Sollebrunn som verkat inom branschen i många år. I deras rymliga visningshall har du möjlighet att se och upptäcka flera olika husvagnsmodeller från Adria och hitta det semesterfordon som passar dig och din familj bäst. Hos Fri-Bo kan du också lämna in din husvagn för reparation och service. Personalen som arbetar i verkstaden har stort kunnande och lång erfarenhet. Behöver du några tillbehör, reservdelar eller redskap till din campingsemester är du välkommen att besöka deras välsorterade butik.

Kom till Fri-bo.com

EW-Fritid

I Uppsala är du välkommen till EW Fritid när du är på jakt efter en ny eller begagnad husvagn från Adria. Hos EW Fritid sätts du som kund alltid i fokus. Det är viktigt att du blir riktigt nöjd med affären och att du känner dig trygg genom hela köpprocessen. Personalen har stor produktkännedom och är mycket serviceinriktade. Alla husvagnar är genomgångna och leveranskontrollerade före försäljningen. EW Fritid erbjuder också service, reparationer och underhåll av husvagnar via lokala verkstadspartners.

Kom till Ewfritid.se

Caravan

Det spelar ingen roll om du ska köpa en husvagn för första gången eller om du ska uppdatera din gamla modell – Caravan i Eskilstuna erbjuder både nya och begagnade husvagnar av märket Adria. Caravan är nämligen en av landets största återförsäljare av husvagnar. Här kan du snabbt och enkelt hitta en husvagn och behöver du råd är det bara att fråga. Personalen har stor kunskap och hjälper gärna till. Glöm inte heller att besöka deras butik full av reservdelar och tillbehör till husvagnar eller deras verkstad för service och reparation.

Kom till Caravan.se

Bengt i Örkelljunga

Trettio minuter från Helsingborg ligger Örkelljunga, och i Örkelljunga ligger Bengt i Örkelljunga, ett familjeägt företag som säljer nya och begagnade Adria-husvagnar. Bengt i Örkelljunga inte bara säljer husvagnar, de är också en auktoriserad märkesverkstad för just Adria. Här kan du få service, underhåll och reparationer på din husvagn utförda. Letar du efter tillbehör till din husvagn är du välkommen in i deras butik. Det går också bra att beställa varor i webbshoppen och sedan hämta varorna i butiken.

Kom till Bengtiorkelljunga.se

Adria husvagnsmodeller – 4 exempel

Adria erbjuder husvagnsmodeller i många olika storlekar och prisklasser. Gemensamt för alla Adria-husvagnar är att de är tillverkade av hög kvalitet. Husvagnarna har smarta planlösningar, goda förvaringsmöjligheter och en kompromisslös inredning. Välkommen att läsa mer om fyra olika Adria husvagnsmodeller.

Astella

Astella Adria är en riktig lyxvagn. I en Astella blir din husvagnssemester en fantastisk upplevelse. Husvagnen har en genomtänkt planlösning med en stilren och modern inredning. Köket har många exklusiva detaljer. Sovrummet bjuder på en bekväm madrass och en innovativ belysning. Och glöm inte bort att spana in panoramataket, det väldesignade badrummet och de många smarta förvaringsmöjligheterna!

Alpina

Alpina Adria är en husvagnsserie med en elegant atmosfär. Husvagnen har en praktisk konstruktion fylld med många finurliga funktioner, men den har också en smart planlösning med en interiör i en tilltalande och modern design. I en Aplina kommer du att få många härliga husvagnssemestrar. Det är helt enkelt en ultimat året-runt-husvagn.

Adora

Adora Adria erbjuder ett bekvämt boendeutrymme i en tidlös design. Husvagnen är välutrustad och har en mycket genomtänkt planlösning. Det praktiska köket, mysiga sovrummet och badrummet med hotellstandard gör husvagnen komplett. När du vill ha en husvagn i klassisk stil med gott om utrymme och hög komfort är Adora en husvagn att räkna med.

Action

Action Adria passar dig som vill ha en aktiv husvagnssemester. Husvagnen är snygg och enkel men har ändå all den komfort och funktion du förväntar dig av en husvagn från Adria. Bakom den dynamiska formen döljer sig en rymlig och smart interiör med en härlig sittgrupp, ett snyggt kök och ett smart badrum. Action Adria är en husvagn med attityd!

Adria husvagn – Pris

Priset för en Adria husvagn kan ligga på allt från 200 000–700 000 kronor eller mer. Kostnaden beror på om du köper en ny eller begagnad husvagn, samt om du är ute efter särskilda funktioner eller tillägg.

Vanliga frågor och svar

Vi har samlat alla de vanligaste frågorna om husvagnsmodellerna och förhoppningsvis hittar du svaret på din fundering här. Läs mer nedan.

Vilken är Adrias största husvagn?

Adrias största husvagn är Alpina 903 HT. Den stora husvagnen är ungefär tio meter lång och rymmer inte mindre än nio bäddar. Här får hela familjen plats, och du kan till och med bjuda över vänner för en mysig övernattning. Förutom många bäddar har husvagnen ett stort kök, många sittplatser, lyxiga badrum och en mycket smart förvaring.

Var tillverkas Adria husvagnar?

Undrar du var Adria husvagnar tillverkas behöver du inte fundera längre. Vi har svaret. Adria husvagnar tillverkas i Slovenien, i en stad som heter Novo Mesto. I fabriken har husvagnar tillverkats sedan 1965 och idag är man en av Europas största husvagnstillverkare. I fabriken tillverkas också husbilar.

Är Adria en bra husvagn?

Vi får ofta frågan om Adria är en bra husvagn, och det är det verkligen. Att den är en av de mest sålda husvagnarna skvallrar om kvaliteten. Den är innovativ, snyggt designad, rymlig och bekväm. Husvagnen är tillverkad av högkvalitativa material och kan användas hela året. Adria är helt enkelt byggd för att klara många äventyr.